Közlekedésszervezési tréningsorozat, üzemlátogatással és pályaválasztási tanácsadással

Nyomtatás
Közlekedésszervezési tréningsorozat, üzemlátogatással és pályaválasztási tanácsadással
Mindig is szeretted volna tudni, hogy honnan irányítják a vonatokat? Mi történik, ha lerobban egy busz? Ki dönt a menetrendről? Hogyan alakítható ki egy városhoz legjobban illő közösségi közlekedési hálózat? Hogy néz ki ez máshol? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor itt a helyed!
 
Egyesületünk a „Modern szemléletű közlekedésszervezés kicsiknek és nagyoknak” című projekt keretében egyhetes programsorozatra várja azokat a14-35 év közötti jelentkezőket, akiket érdekelnek a helyi és regionális közlekedésszervezés kérdései. A programsorozat több üzemlátogatást és szakemberek bevonásával egy pályaválasztást segítő tréninget is tartalmaz. A tréningek megszervezését és lebonyolítását a CSR Debrecen biztosítja. A szakmai feladatok kialakításában pedig a Mobilissimus Kft. működik közre.
 
A üzemlátogatások debreceni üzemlátogatások mellett velünk tarthatsz Budapestre, Veszprémbe és Szegedre is. A legaktívabb és legügyesebben teljesítő résztvevők számára pedig egy tanulmányutat biztosítunk Lengyelországba vagy Belgiumba! A tréning utazási költségeit, valamint a külföldi tanulmányút szállás és utazási költségeit egyesületünk biztosítja. Kattints a részletekért!
 
Hogyan jelentkezhetek?
Előzetes jelentkezéseket motivációs levél formájában a derke@derke.hu címre legkésőbb 2019. augusztus 9-én éjfélig.  
 
Mit tartalmazzon a motivációs levél?
A levélben mutatkozz be, hogy mivel foglalkozol most és milyen jövőbeli elképzelésed van. Mondd el, hogy milyen szerepet tölt be az életedben a közlekedés és mi az, amit személyesen tudnál tenni azért, hogy Magyarországon vagy itt Debrecen és térségében jobb közösségi közlekedési lehetőségek legyenek. 
 
A levél maximum egy oldal hosszú legyen és feltétlenül írd bele a neved, az életkorod és a telefonszámod, amelyen értesíthetünk!
 
A programban maximum 15 fő számára tudjuk biztosítani a részvételt. Túljelentkezés esetén a jelentkezőket szakmai és személyiségi teszttel választjuk ki.
 
Mikor és hol lesznek a programok?
A tréning és az üzemlátogatás 2019. augusztus 24-31. között kerül megrendezésre. Ezen időszakban látogatunk el egy nap Szegedre, egy nap pedig Budapestre és egy nap Veszprémbe. A debreceni programok között lesz több helyszínen MÁV, ÉMKK és DKV üzemlátogatás. Az egy hétből maximum 5 napra tervezünk programot.  
2019. augusztus 24. 10:00 Ismerkedés, DKV Zrt. telephely, oktatóterm majd a telephely megtekintése
2019. augusztus 24. 14:00 Debreceni üzemlátogatások II. rész (MÁV állomási üzemirányítás)
2019. augusztus 25-30. között üzemlátogatások:
1. nap SZKT telephely Tram-tain építkezés, Szeged (várhatóan augusztus 26-án)
2. nap BKK forgalomirányítás (Budapest)
3. nap V-Busz (Veszprém)
2019. augusztus 31. 09:00-16:00 Pályaválasztási tanácsadás és tréning szakmai feladatokkal. (DKV Zrt. telephely, oktatóterm)
 
Tekintettel arra, hogy a programok még egyeztetés alatt vannak, azért a programváltozás jogát fenntartjuk.
 
Mit tartalmaz a tréning?
A tréningen játékos és szórakoztató formában olyan személyiségfejlesztő feladatok lesznek, amely valamilyen közlekedéssel kapcsolatos szervezési problémát kell megoldanod egyénileg vagy csapatban. A tréning végén kapsz tőlünk egy ajánlást amely abban segíthet, hogy elérd a céljaidat. Az ajánlás tartalmazza azt, hogy miben teljesítettél jól és mi az amiben még fejlődnöd kell. Szintén a tréning végén dől el az értékelési szempontok alapján (teljesítmény, aktivitás), hogy ki jöhet velünk a külföldi tanulmányútra. A tréninget egyesületünk által megbízott képzett szakember vezeti.
 
Mindegyik programon részt kell-e vennem?
Az a kérésünk, ha jelentkezel, akkor lehetőleg minden eseményen ott legyél, hiszen miattad szervezzük! Elfogadjuk, ha más elfoglaltságod miatt hiányzol, azonban a programnak vannak kötelező elemei! A részvétel feltétele, hogy debreceni eseményeken, (tehát a nyitó és a záró tréning valamint a debreceni helyszínű üzemlátogatásokon) és legalább az egyik nem debreceni (Szeged, Budapest, Veszprém) üzemlátogatáson feltétlenül jelen legyél. Azt is vedd figyelembe, hogy az értékelés során a rendezvényeken való aktivitást kiemelt súllyal vesszük figyelembe.
 
Nekem Debrecen nagyon messze van, ott kellene aludnom, hogy részt tudjak venni a tréningen.
Nem gond, küldd el a jelentkezésed! Korlátozott számban tudunk utazási és szállásköltséget biztosítani a tréning és az üzemlátogatások napjaira.
 
Mikor és hol lesznek a külföldi tanulmányutak?
Külföldi útra az a maximum hat személy jöhet velünk, aki a legaktívabban vesz részt a programokon és  tréningen a legjobban teljesít, ezért annak helyszíne és időpontja a résztvevők igényeihez igazodhat.
Az előzetes terveink szerint Lengyelországba négy fő jöhet velünk, amely 2019. októberében lesz az őszi szünetben (max. 4 nap). Belgiumba vagy Németországba két fő jöhet velünk, amely tanulmányútra egyeztetéstől függően 2020. januárjában vagy  2020 márciusában kerül sor.
 

Belépés