midibusz

Nyomtatás

CSM Urbanus - Kicsiben is nagy

CSM Urbanus
Sikeres volt a CSM Urbanus bemutatója (PDF), érkeztek idősek, fiatalok és családok is. Egyesületünk mindig kiemelten kezelte a közösségi közlekedés és az utasok érdekeit. Támogatunk minden, a közösségi közlekedés minőségét javító fejlesztést. Ezért az idei Európai Mobilitási Héten bemutattuk a szeghalmi székhelyű Csaba-Metál Zrt. által fejlesztett midibuszt. 
 
A CSM Urbanust 2007-ben kezdték el fejleszteni, majd 2009-ben bemutatták a prototípust. A busznak van alacsonypadlós városi és magas padlós helyközi változata is.
A városi változatok közül három jármű menetrendszerinti forgalomban közlekedik Békéscsabán, illetve külföldre (pl. Görögország) is sikerült hármat értékesítenie a cégnek. A helyközi kivitelű változatból egy készült el, ami iskolabuszként, Vésztő környékén szállítja a kis diákokat. Érdekessége, hogy kifejezetten gyerekszállításra lett tervezve, kisebb ülésekkel, speciális üléselrendezéssel (3+1 üléssor) került kialakításra.

Bemutatkozik a Csaba-Metál Zrt. által kifejlesztett CSM Urbanus típusú midibusz

foto: http://www.csaba-metal.hu/

Egyesületünk mindig kiemelten kezelte a közösségi közlekedést és azt használók érdekeit. Támogatunk minden, a közösségi közlekedés minőségét javító fejlesztést. Ezért az idei Európai Mobilitási Héten, 2012. szeptember 19-én szeretnénk bemutatni a szeghalmi székhelyű Csaba-Metál Zrt. által fejlesztett midibuszt. A CSM Urbanus fejlesztése 2007-ben kezdődött meg, melynek eredményét a prototípus személyében 2009-ben mutatták be Szeghalmon. Debrecenben Tarsoly Károly, a Csaba-Metál Zrt. kereskedelmi igazgatója fogja megismertetni Önnel ezt a teljesen hazai fejlesztésű járművet. Utána egy ingyenes próbakör keretében a forgalomban is megtapasztalhatja az utazás élményét az Urbanus buszban.

Amenyiben felkeltettük érdeklődését, sok szeretettel várjuk a bemutatón 2012. szeptember 19-én az Ifjúsági Ház belső udvarán (Debrecen, Simonffy utca 21.) 17 órától. Tarsoly Károly tájékoztatója után 17:30 perckor indulunk a próbaútra, melyen fotómegállásra is sort kerítünk.

Tartalom átvétel

Belépés