Nagyerdő Piknik és busz szimulátor a Békás-tónál

Nyomtatás

A Nagyerdőért Összefogás szervezésében 2010. május1-én kerül megrendezésre a Nagyerdő Piknik Debrecenben a Békás-tó melletti területen. A rendezvény célja, hogy a Debrecen történetében egyedülálló civil szövetség támogatókat gyűjtsön a Parkerdő megújítására, megszépítésére. Egyesületünk, mint Nagyerdőért Összefogás tagja és támogatója jelen lesz az eseményen. A színes közösségi programok mellett  délelőtt 10 órától este 7 óráig várjuk  az utasokat és a közösségi közlekedés iránt érdeklődő látogatókat. Sátrunknál személyre szabott autóbusz-menetrendet készítünk Önnek. Ha elhozza mobiltelefonját, akkor feltöltjük rá a villamos, a troli, a helyi autóbuszok és a CORA buszok menetrendjét, hogy útközben is tájékozódhasson. Lesz közösségi közlekedési totó nyereményekkel. Hogy a gyerekek se unatkozzanak, lesz rajzasztal a kicsiknek és busz szimulátor a nagyoknak. Részletes programunkat alább megtekinthetik.

Busz szimulátor - Számítógépes játék gyerekeknek, nagy monitorral, kormánnyal és pedállal.

Kinyomtatjuk személyre szabott menetrendjét: Kérje tőlünk a http://menetrend.derke.hu oldalon is fellelhető legfrissebb helyi autóbusz, villamos és troli menetrendet. Ön megmondja, melyik vonalon, mely járaton utazik, és mely megállókból szokott indulni, mi pedig kinyomtatjuk Önnek a személyre szabott menetrendjét.

Buszmenetrend mobilra - Aki kéri annak adatkábellel, kártyaolvasóval vagy bluetoth-on átküldjük a mobiltelefonokra készített debreceni helyi autóbusz, villamos és troli menetrendet. Lehetőség van más nagyvárosok, így Budapest, Miskolc, Szeged, Pécs stb. menetrendjét is kérni.

Közösségi közlekedési totó - A az első három hibátlan kitöltő (13+1 kérdés) ajándékot kap!

Kérdőívek általános közlekedési szokásokról és a Nagyerdőről.

Rajzasztal, gyerekeknek.

Utazási tanácsadás: tájékoztatást nyújtunk utazást megkönnyítő tippekkel, trükkökkel és bemutatjuk a 30 napos bérlet lehetőségeit.